Ben je aan een andere auto toe en heb je geen tijd om er veel tijd in te steken, dan kun je naar een willekeurige autodealer stappen en snel een andere auto aanschaffen. Dat kan in een kort tijdsbestek. Maar dat betekend ook dat er een hoger prijskaartje aan zit. Auto’s in Nederland zijn nou eenmaal duurder in aanschaf dan degene uit het buitenland en dit heeft alles te maken met de hoge BPM die bij de nieuwprijs opkomt.

Een tweedehands auto aanschaffen kost meer tijd. Dat heeft voornamelijk te maken met de reden dat er niet veel tweedehands auto’s in Nederland te vinden zijn en vaak zit er geen goed model tussen of heeft de auto een te hoge kilometerstand. Dit alles kun je laten uitbesteden. De enige tijd die je er zelf aan moet besteden is weten wat voor auto je voorkeur heeft en aangeven wat je budget is. Er zijn genoeg autodealers die de geschikte auto voor je willen vinden en deze uit het buitenland weghalen om de kosten te drukken.

De partner voor het importeren van jouw droomauto

Het voordeel van het uitbesteden is, is dat alles geregeld wordt. De aankoop, het transport, de keuring bij het RDW en de BPM afdracht. De meeste autodealers hebben veel connecties dus de kans dat de auto gevonden wordt die je graag wilt is groot. Meestal worden er jonge auto’s geïmporteerd zodat er vaak nog fabrieksgarantie op zit in het geval er binnen die periode eventuele defecten aan het licht komen. En dat kun je gewoon bij de dealer in Nederland doen aangezien de fabrieksgarantie in de meeste gevallen in heel de EU opeisbaar is.

Auto’s importeren uit België

Natuurlijk kunnen ze over de hele wereld kijken voor je droomauto, maar realistisch gezien is een auto importeren uit België een van de goedkoopste opties.

  • België ligt naast de deur, de kosten vallen daardoor relatief goedkoper uit.
  • De modellen die ze verkopen zijn modellen die wij in Nederland kennen.
  • Er hoeven praktisch gezien geen aanpassingen aan de auto te worden gedaan.

Wat je bij de aanschaf van een auto uit België krijgt is een Car-pas. Dit is een pas waar de tellerstanden opstaan. Op die manier weet je dat er niet met de auto gesjoemeld is. Importeren (of laten importeren) uit België is een geschikte manier om je droomauto te vinden in het budget wat je ervoor uitgetrokken hebt en door het uit te besteden spaar je jezelf heel wat tijd!

Allemaal te veel moeite? Easy Import helpt particulieren om zijn of haar ideale tweedehands auto uit België in te voeren.

Contactdetails:
Adres: Raasdorperweg 54, 1175 KX Lijnden, Nederland
Telefoon: +31 23 205 2090

Of je nu klant bent of niet van Easy Import, geheel GRATIS kun je een kostenberekening aanvragen van de BPM die komt kijken bij de import. Je hoeft alleen maar je naam, telefoon, email en linkje van de auto die je op het oog hebt door te geven. Zo voorkom je een hoop onnodige kosten!